top of page

 

 

BODYGUARD

Hovedformål: Styrke fællesskabet  

Det gode fællesskab er et sted, hvor jeg føler mig tryg, uanset om jeg er enig eller ej med de folk, som jeg er sammen med.

 

Sekundær formål: Skabe opmærksomhed på andre i det fællesskab man er en del af, mærke at der er nogen som passer på en, teamwork. Icebreaker, powerbreak. Mærke andres grænser, blive god til at lytte. Udvikling af sociale kompetencer.

 

Materialer: God plads

 

Tid: 5 min eller hvor langtid man syntes

 

Antal: 7 og opefter 

 

Beskrivelse: 

5 personer danner en ring rundt om 1 person, de agere bodyguards. Den sidste person er den skøre fan som bare vil røre sit idol (personen i midten). Det er så ringens/bodyguard opgave at bevæge sig rundt så den skøre fan ikke kan nå sit idol. Personen i midten må også godt bevæge sig, dog ikke ud fra cirklen. Dette er en leg som godt kan udvikle sig til at blive vild, så derfor er det vigtigt man forklare/overholder reglerne. 

 

Regler: 

Dem der danner ring må ikke slippe hinandens hænder, idolet må ikke forlade ringen, den skøre fan må ikke gå/springe/kravle ind i ringen. Men må kun prøve at røre med sin hånd. Er der en person som råber STOP, skal alle stoppe. 

 

Variation: 

Ringen kan laves større, dog max 8-10 personer. Der kan være flere skøre fan.

bottom of page